Telefonszám: +36 96 566 401 Mobil: +36 30 414 7394 E-mail: info@vec.hu

Kajdi Zsuzsanna

Stresszkezelés
Kajdi Zsuzsanna vagyok, mentálhigiénés szakember. A családommal Győrben élek, de a gyökereim Mosonmagyaróvárhoz kötnek. A szüleim ma is a városban laknak.

Első diplomámat az óvári egyetemen szereztem és a gyerekeink születése után kezdtem a segítő hivatás felé fordulni. Több képzés, kurzus elvégzése után a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem diplomát mentálhigiénés segítő szakon.

Korábban a várandósság, a szülés és a kisgyermekes időszak állt az érdeklődésem középpontjában, innen haladtam az univerzálisabb ismeretek felé.

A STRESSZ KEZELÉSÉBEN, a mindennapi, munkahelyen, családban, kapcsolatokban jelentkező konfliktusok megoldásában, és a nehezebb élethelyzetekben (veszteségek, válás, betegség stb.) tudok segítséget nyújtani. A stressz nem csak az életminőséget rontja. A hosszabb időn keresztül fennálló, krónikus stressz súlyos, néha visszafordíthatatlan testi tüneteket okoz. A stresszről és a stresszkezelésről már több fórumon lehet informálódni. Egy átlagos női magazinban is számos tippet, trükköt lehet olvasni, az aromaterápiától kezdve, a táplálkozáson át a meditációig,  és még sorolhatnám. A bőség zavarában éppen a hatékony és eredményes megoldás megtalálása okoz nehézséget. Sokszor a kudarc csak újabb feszültséget szül. Ezért is érdemes szakemberhez fordulni.

Fontosabb szemlélet, eszközök, módszerek, melyeket a munkám során alkalmazok: a Carl Rogers nevéhez fűződő személyközpontú pszichoterápia és tanácsadás, az Autogén tréning, és a Williams Életkészségek program.

Rendelési idő: szerda, péntek 9.00-14.00, előzetes bejelentkezés alapján.

Bejelentkezés: 30/ 370 76 52